Årets snapsvisa 2010.

Erik de Maré från Malmö, har erövrat titeln Svensk mästare i snapsvisor 2010.
Köpa byxor.
Melodi: Det var på Capri vi mötte varandra.

Att köpa byxor, en prövning för många,
Dom sitter sällan så bra, som dom ska.
Dom är för korta, för långa, för trånga.
Men en snaps sitter jämt lika bra!

Stort GRATTIS till Erik från Hillenbladet.

Vallbysäär den nya skidorten????

Ja gott folk, nu ska det bli fart i vår gamla skidbacke har jag hört. I säkert femton år har Västerås slalomklubb tjatat på kommunen om stöd till igångsättande av Vedbobacken. Svaret har varje gång varit negativt, inga pengar från oss. I år rev fastighetskontoret den värmestuga som stått oanvänd i så många år. Kort därefter dyker det upp ett antal frivilliga, som börjar röja upp runt skidliften, för här ska det åkas skidor. Kan det vara så, att stadens styrande fick dåligt samvete för att ha rivit värmestugan,(som i mångt och mycket skötts om av slalomklubbens medlemmar på ideell basis) och plötsligt kompenserat klubben med lite tröstpengar, för det har ju alltid varit bristen på den varan som stoppat klubben från att åka i backen, rätta mig om jag har fel. Jag var upp och tittade på backen, samt tog några bilder. Det såg ut som man hade spännt upp och oljat dragbanan.
Våra alphyddor i Vallbysäär, kommer att stiga i pris till fantasisummor. Vi kommer att kunna hysa in Tyskar och Österrikare som jagar superpister, i våra garage, för dygnspriser som är så höga, att vi vanliga människor inte klarar av att räkna nollorna. Härliga tider strålande tider.

Mera kommentarer och inlägg tack.

Det är alltid roligt med kommentarer till mina inlägg i bladet. Nu har det poppat upp en galen Finska med kommentarer, det blir väldigt intressant.

Angående unika besökare som räknas i bloggen.

En del av Hillenbladets läsare, har vanföreställningen att dom räknas varje gång dom klickar in sig på sidan. Så är icke fallet, varje besökare räknas bara första gången, om han använder samma dator och adress. Annars skulle besökarantalet vara enormt, bara på mina egna besök. Har ni fattat det nu?

Alfred Ebba Och Zixten.

Alfred och Zixten.
Ebba och Zixten.
Här har Zixten stupat efter några timmars lek med A och E.

Hillenbladet proudley present Zixten från Dingtuna.